joi, 19 septembrie 2013

Coperti noi

De pe blogul lui Richelle : " Am tot fost intrebata despre o anumita coperta AV care apare pe Amazon,asa ca m-am gandit sa impartasesc niste detalii cu voi.Mai jos puteti vedea coperta despre care vorbesc.

Iata ce se va intampla.Iarna aceasta,in America,seria AV va fi relansata,cu coperti diferite.Incepand cu noiembrie,noi copii ale seriei AV vor avea coperti precum cea de mai sus.Aceea este prima carte.Fiecare volum va avea o noua coperta cu acelasi model,desi coperta "Initierea" va fi albastra cu cele doua personaje pe fundal,acoperite de logo-ul AV.E important sa stii ca asta nu se va intampla peste noapte.Nu e ca si cum de la 1 noiembrie,toate cartile AV vor avea aceste noi coperti.Si totusi,inseamna ca vor aparea mai des in librarii si online,iar aceste vechi coperti s-ar putea sa fie greu de gasit.

Repet,nu se va schimba totul deodata.Probabil pentru o vreme veti gasi ambele versiuni in librarii.
In timp ce procesati aceasta informatie,iata ce altceva se va mai intampla.La sfarsitul lunii decembrie,un nou set de carti AV va fi lansat - avand coperti movie tie-in.Inca n-am niciun preview,dar va puteti inchipui ca pe coperta va fi o imagine promotionala cu cast-ul.
[...]
Va voi tine la curent si voi posta imagini cu toate copertile imediat ce fac rost de ele.Si indiferent de ce coperti vedeti,amintiti-va cel mai important lucru : cartile in sine nu se schimba!Povestea ramane aceeasi. :) "