marți, 5 februarie 2013

5 motive pentru care Zoey va fi minunata in rolul lui Rose Hathaway


1. Fata-i hot! Nu ca am vrea sa fim superficiali,dar la naiba,Zoey este incredibil de frumoasa si noi stim cum Rose intoarce capetele baietilor! Si ce ziceti de acel par frumos,care stim ca pune in valoare independenta lui Rose de la mediul de viata al unui gardian.

2. De viță veche!  Nu numai ca Zoey apare in filmul "A 16-a luna" ce curand va fi lansat,dar ea si apartine Hollywood-ului.Mama lui Zoey nu este nimeni alta decat Lea Thompson,starul seriei "Back to the Future".Deci,ca si Rose,care a depasit-o pe mama ei,Zoey paseste sub lumina reflectoarelor.

3.Legatura cu vampirii! Tatal lui Zoey,un cunoscut regizor, e pe cale sa faca un nou episod din True Blood,asa ca dorinta de sange e in familie.Si nu uitati : Zoey a jucat recent alaturi de Sarah Michelle Gellar in serialul Ringer  - ceea ce inseamna ca practic a TRAIT CU BUFFY!

4. Varsta! Desi fanii aveau alti favoriti pentru actori,varsta joaca un rol important in procesul casting-ului.Noi stim cat de uimitoare o sa fie aceasta franciza,asa ca asta inseamna SASE posibile filme,iar Zoey avand doar 18 ani,doar un an in plus fata de Rose,o sa poata ramana in franciza fara a se pune intrebarea daca inca mai arata a studenta.

5. Fetele dragute sunt cele mai tari! Daca n-ati vazut reactia lui Zoey cand a aflat ca a luat rolul,atunci iata : se spune ca Zoey este cea mai draguta fata si combinand asta cu propria postare pe Twitter - despre catde fericita e pentru acest rol - ei bine,e oficial,o IUBIM pe Zoey!